“Νικητές” στη ψυχή!

 

 

22751846_2330660610492932_157556636_n

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που διεξήχθη χτές το απόγευμα στο Κίτι, η ομάδα μας ηττήθηκε με 3-2 από τον Σπάρτακο Κιτίου, αποτέλεσμα που δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.

Η ομάδα μας παρουσιάστηκε ψυχωμένη και με αποφασιστικότητα για τη νίκη και παρά το ότι βρέθηκε να χάνει δύο φορές κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα και να δημιουργήσει ευκαιρίες για το νικηφόρο γκόλ.

Στο 40΄ οι γηπεδούχοι με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φιλίππου, προηγήθηκαν με 1-0 ενώ με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Όλυμπος ισοφάρησε με ωραίο σούτ εντός περιοχής με τον Christian Bautista. Στη συνέχεια το παιχνίδι πήρε ωραίο ρυθμό με την ομάδα μας να κυριαρχεί στο χόρο του κέντρου αλλά στο 62΄ο επιθετικός του Σπάρτακου Θεμιστοκλέους, εκμετάλλευτηκε λάθος της άμυνας της ομάδας μας και σημείωσε το 2-1. Ο Χριστόφορος Σάββα του Ολύμπου στο 72΄ ισοφάρησε εκ νέου με ωραίο γυριστό πλασέ και το ντέρμπι αποκτούσε όλο και πιο ωραίο ρυθμό.

Στις καθυστερήσεις του παιχνιδίου, ο Θεμιστοκλέους από καθαρή θέση off side σημείωσε το νικηφόρο τέρμα του Σπάρτακου αλλά VIP δεν ήταν ο ίδιος…. Ο βοηθός διαιτητής φρόντισε να στρέψει τα βλέμματα πάνω του με άσεμνη και απρεπή χειρονομία που έκανε προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.

Το Δ.Σ  του Ολύμπου, έχει ήδη προβεί σε όλες τις ενδεδειγμένες διαδικασίες καταγγέλοντας τον εν λόγω επόπτη και διαβεβαιώνει ότι θα υπερασπίζεται την ομάδα και την ιστορία της ομάδας και κάθε ανεκτικότητα σε παρόμοιες καταστάσεις θα είναι μηδενική.

Η ψυχή και το πάθος που επέδειξαν τα “λιοντάρια” της ομάδας  μας και η αγωνιστική εμφάνιση, αφήνουν υποσχέσεις για το μέλλον και είμαστε βέβαιοι ότι τέτοιες εμφανίσεις θα χαρίσουν και την απαιτούμενη βαθμολογική συγκομιδή.

Με την ευκαιρία αυτή η οικογένεια του Ολύμπου, ευχαριστεί για τη φιλοξενία την ομάδα του Σπάρτακου και τους συγχαίρει για τη νίκη και εύχεται καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s